Inrednings Säljare Sökes

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu 1 säljare/rådgivare med kapacitet att eventuellt växa in i rollen som försäljningschef. Dina arbetsuppgifter blir att söka upp kunden och sälja in våra tjänster/produkter. Du utgår från kontoret men beräknas vara ute hos kund i den mån det behövs. Ute hos kunden analyserar du inredningsbehoven och lyssnar på kundens önskemål och driver hela säljprocessen. Då vi kommer ta sikte mot nya mål kommer det att beredas stora möjligheter för rätt person.

Kandidatprofil:
Önskvärt är att du har en bakgrund från samma bransch, samt har ett stort intresse och fallenhet för inredning. Du har en dokumenterad erfarenhet & välmeriterad framgång inom sälj. Du är en person som är självständig och ansvarstagande. Du skall ha ett representativt sätt med erfarenhet av att självständigt genomföra presentationer på ett förtroendeingivande sätt. Du är skicklig på att skapa och upprätthålla goda och långsiktiga relationer och ett måste är att du har ett stort eget driv och hunger. Som en resultatinriktad och målmedveten tävlingsmänniska ser du avslut som en självklarhet. Summering: Som person besitter du alla de egenskaper som en toppsäljare skall ha. Det är mycket fördelaktigt om du har ett stort och passande kontaktnät. Du vill prestera och få mycket god ersättning för goda resultat. Vi erbjuder ett omväxlande och kreativt arbete med personliga utvecklingsmöjligheter!

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, som inleds med provanställning.

Tillträde
oktober/november

Ersättning
Fast garantilön + resultatlön

OBS! Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du till ali@aform.nu

2014-04-02
Bomässan
2014-02-26
aform fick stor order
2013-11-04
CNC
2013-08-01
Showroom