loading...

Tjänster

BUTIKSINREDNINGAR
 

AFORM erbjuder tillverkning av inredningar till butiker standard som special anpassat. Kunden får hjälp av vår design avdelning som arbetar fram idéer och skissförslag. Vi tillverka även säkerhets inredningar till guldsmedsbutiker, klockbutiker, banker och växlingskontor. 

CNC BEARBETNING


Med senaste tekniken utför vi avancerad tillverkning av hela inredningar samt legotillverkning till möbelindustrin. Fakta: CNC Betyder Computer Numerical Control. En CNC är en effektiv datorstyrd snickeri maskin som kan utföra borrning, sågning och fräsning. Med hjälp av styrsystemet kan man tillverka komplicerade delar på ett enhetligt och automatiskt sätt.

 RESTAURANGINREDNINGAR


Till restauranger och caféer utför AFORM anpassade inredningar och kan ombesörja hela projekt vid tex. ombyggnation eller nybyggnation.
Med en total entreprenad kan vi hjälpa kunden att projektleda bygget redan från skiss stadiet till nyckel färdig veksamhet.

SOLID SURFACE
 

Sedan flera år tillbaka arbetar vi  med Komposit materialet

HI -Macs, ett material med många möjligheter. Några av fördelarna är att det är formbart, ger skarvlösa konstruktioner, är slitstarkt, hygieniskt samt lätt att reparera.

TRAPPTILLVERKNING
 

Som leverantör av special ritade trappor tillverkar AFORM trappor i en mängd olika variationer av modeller och träslag. Vår design avdelning hjälper dig att rita din trappa och anpassa den efter dit hus eller bostads projekt. 

HEMINREDNINGAR
 

Med känsla för finess och funktion kan AFORM tillverka din heminredning och göra den personlig så att den lever i harmoni med dig och din närmaste omgivning. Vi ritar, utformar, tillverkar och monterar din dröm inredning. 

 

 KONTORSINREDNINGAR

 

AFORM har lång erfarenhet av kontorsinredningar och kontors möbler, därför kan vi producera enstaka special enheter eller större kvantiter för tex. kontorslandskap.

KÖKSINREDNINGAR

Moderna, enkla eller exlusiva kök

i anpassning för varje kund och sina krav på materialval utförande och kvalitet.  Aform har under många år tillverkat kök för hem, kontor och skolmiljö. Vi arbetar med enkla metoder och materialer på ett väl genomtänkta metoder för att uppnå goda resultat och bibehålla känslan för design och kvalitet.